Motociklų ir keturračių rampos

Motociklų ir keturračių rampos

Nesvarbu, ar motociklu važinėjate tik kartą metuose, ar esate prisiekęs motociklų sporto aistruolis, kiekvienam motociklo savininkui kartais prireikia transportuoti jį vilkiku, priekaba ar mikroautobusu. Čia ir pasitarnauja patogios bei tvirtos aliuminio rampos motociklams, kurios puikiai tinka ir keturračiams ar kitoms nedidelių gabaritų transporto priemonėms.

Pagal savo poreikius mūsų parduotuvėje išsirinksite plačias vientisas užvažiavimo rampas arba siauras rampas, tinkančias vien motociklui. Plačias rampas rekomenduojame itin sunkiems motociklams, kadangi galėsite patys lipti ant rampos ir taip lengviau užstumsite transporto priemonę. Siaurosios rampos tiks lengvasvoriams motociklams ar mopedams, nes juos manevruoti rampa gerokai paprasčiau. Jos yra itin mažo svorio, todėl yra patogios naudoti ir transportuoti. Taip pat galime pasiūlyti sulankstomas rampas, kurios pasitarnaus, kuomet yra reikalinga rampa, kuri neužima daug vietos, kai nėra naudojama.

Rampos motociklams yra gaminamos su neslidžiu paviršiumi ir apsauginiais borteliais, todėl manevruoti transporto priemonę tampa nesudėtinga ir galite būti tikri, kad motociklas nuo rampos nenuslys. Juk transportuojant mėgstamą, brangų ir sunkų daiktą tai yra pagrindinis prioritetas. Mūsų rampas pritaikysite įvairaus aukščio transportavimo priemonių bagažinėms, tralams, priekaboms ar pakyloms. Aliuminio konstrukcijos gaminamos iš geru atsparumu pasižyminčio aliuminio lydinio, todėl yra tvirtos ir ilgaamžės, jos tarnaus patikimai ir neiškryps, nesideformuos, bus atsparios korozijai. Visos prekės yra iš anksto testuojamos, gaminių kokybę garantuoja „TÜV“ sertifikatas bei ilgametė gamintojų patirtis.

Mūsų parduotuvėje įsigysite reikiamo dydžio bei dizaino rampas pagal individualų užsakymą.  Numatyti aliuminio rampos parametrus bus lengviau, jei vadovausitės mūsų pateiktomis apkrovos ir išmatavimų santykio lentelėmis. Mes suprantame, jog motociklo ar keturračio transportavimas gali tapti rimtu iššūkiu, todėl siūlome tik aukštos kokybės ir pirkėjų jau įvertintas rampas, kurios šį procesą palengvins.

Share this post