„Rampų centras“ – pagalba ir verslui, ir privatiems asmenims

„Rampų centras“ – pagalba ir verslui, ir privatiems asmenims

Siekiant užtikrinti sklandų verslo aptarnavimą, labai svarbu turėti techninę įrangą ir priemones, kurios optimizuoja darbus ir didina jų našumą. „Rampų centras“ prekybos vietoje siūloma itin plati tokio tipo techninės įrangos pasiūla, kuri patenkina ne tik labai įvairaus dydžio verslo, bet ir asmeninius, poreikius kurie gali būti susiję su transportavimu ir mobilumu.

Sunkiajai technikai skirtos aliumininės pakrovimo rampos

Klientams siūlomos aliumininės rampos yra skirtingų parametrų, kurie patenkins net paties reikliausio pirkėjo poreikius. Renkantis rampą, reikia įvertinti jos technines charakteristikas, įskaitant rampos pajėgumą, aukštį, ilgį, plotį ir galimą / reikalingą maksimalią apkrovą.

Lengvajai technikai skirtos rampos

Šio tipo rampos pritaikomos lengvosioms transporto priemonėms, tačiau tai nereiškia, kad jų keliamoji galia yra maža. Dažniausiai apkrova gali siekti lengvosios transporto priemonės su priekaba svorį, tačiau ji gali išlaikyti ir mikroautobusus. Tokios rampos naudojamos pakraunant transporto priemones, nes užtikrina maksimaliai greitą darbų atlikimą ir našumą, kuris svarbus kiekvienam verslui. Rampos gaminamos iš aukštos kokybės aliuminio, kuris yra naudojamas ir įvairių rūšių orlaivių gamyboje.

Mikroautobusams skirtos rampos

Didesnius svorius išlaikančios mikroautobusų rampos taip pat padeda sparčiau atlikti darbus bei užtikrina, kad jie bus atliekami saugiai. Lengvai sulankstomos ir vientisos rampos tinka įvairiems mikroautobusams. Jos yra geros kokybės ir labai tvirtos, todėl tikrai yra saugus pasirinkimas net ir reguliariam naudojimui. Norint įsigyti rampą, kuri ilgai ir patikimai tarnautų, reikia apsilankyti patikimose prekybos vietose, kur gaminiams suteikiama garantija. Tai siūlo ir „Rampų centras“.

Logistikai ir sandėliavimui skirtos rampos

Specialiai logistikos darbams bei sandėliavimui skirtos rampos yra naudojamos įvairiems kroviniams užkelti ant lentynų arba pakrauti į kokią nors transporto priemonę. Svarbiausia tokių rampų ir pandusų savybė yra jų lankstus pritaikymas. Jos tinka labai įvairiems įrenginiams ir išsiskiria dideliu funkcionalumu.

Rampos ir pandusai pagal individualų užsakymą

„Rampų centras“ stengiasi patenkinti tiek įmonių, tiek fizinių asmenų poreikius, siūlydamas funkcionalias reikiamų charakteristikų rampas. Kiekvieno kliento poreikiai yra skirtingi, todėl „Rampų centras“ labai atsakingai stengiasi išsiaiškinti ir suprasti, ko reikia klientams, ieškantiems rampų ir pandusų.

Neįgaliesiems skirtos rampos ir pandusai

Asmenims, turintiems judėjimo negalią, skirtos rampos ir pandusai, didina tokių asmenų mobilumą,  padeda lengviau pasiekti tam tikrus objektus, todėl suteikia jiems daugiau savarankiškumo ir pasitikėjimo savimi. Rampų asortimentas yra labai platus, todėl nesunku bet kokiam objektui išsirinkti ir įsigyti tokią rampą, kuri geriausiai atitiktų pastato technines charakteristikas ir galimus asmens poreikius: guminės užvažiavimo rampos, stacionarūs pandusai neįgaliesiems, teleskopiniai pandusai „ECONOMY“, sulankstomas mobilus pandusas su neslystančia danga „ECONOMY“, plati, sulankstoma rampa neįgaliesiems ir kt.

Mažoji architektūra

„Rampų centras“ taip pat siūlo ir labai įvairius mažosios architektūros komponentus, kurie skirti tiek viešosioms, tiek privačioms miesto erdvėms: suoliukus, šiukšliadėžes, informacinius stendus, pastoges dviračiams laikyti, viešojo transporto stoteles, medžių kamienų ir šaknų apsaugos, pikniko stalus bei suoliukus ir kt. Visų šių mažosios miestų architektūros elementų reikia norint sukurti patogias ir estetiškai patrauklias erdves.

WM FLEXY moduliniai vežimėliai

WM FLEXY moduliniai vežimėliai taip pat susilaukia didelio klientų dėmesio. Šie vežimėliai yra universalūs, gali būti pritaikomi kokiai transporto priemonei, juose galima laikyti įvairius įrankius.

„Rampų centras“ prekybos vietoje siūlomos įrangos pasiūla yra tokia plati, kad kiekvienas verslas, nepriklausomai nuo dydžio ir poreikių, o taip pat ir fiziniai asmenys galės išsirinkti ir įsigyti būtent tai, ko reikia jų lūkesčiams patenkinti.

Share this post